Selidba Firme

Selidba firme je mnogo više od premeštanja stvari sa jedne lokacije na drugu. U pitanju je pre svega visoka efikasnost, odgovornost i pronalaženje pravog rešenja koje odgovara i ne ometa poslovanje firme. Štedeći pre svega Vaše vreme, a tako i novac, trudimo se da budete maksimalno zadovoljni našim uslugama, od trenutka kada nas kontaktirate pa sve do uspešno realizovane saradnje.

selidba-firme

 

Iskustvo u dosadašnjem radu nam je pokazalo da je selidba firme drugačija od ostalih usluga. Razlog je to što mnoge velike kompanije, mala i srednja preduzeća, pa i samostalne zanatske radnje mogu da imaju gubitke zbog selidbe. U zavisnosti od obima preseljenja ili transporta stvari/robe, preduzeća neretko skraćuju radno vreme, privremeno gase pogone ili zatvaraju svoje kancelarije sve dok se selidba ne završi. Upravo zbog toga smo spremni da izađemo u susret firmama i kada je to potrebno usluge pružamo van radnog vremena, ili čak i noću, kako ne bi bile na gubitku i svoje poslovanje ili promet dovodile u pitanje.

Selidba Firme

Pravilno planiranje i koordinacija su jak temelj za uspešnu selidbu firme. Nakon što saznamo sve detalje o vrsti usluge koja Vam je potrebna, pažljivo i precizno kreiramo plan kojim se maksimalno prilagođavamo potrebama i posebnostima usluge. Na taj način, ne samo da je mogućnost poslovnih gubitaka svedena na minimum, nego se u velikoj meri i poslodavci i osoblje osećaju lagodnije i rasterećenije.

Takav pristup organizaciji i pružanju usluga pomogao nam je da uspešno sarađujemo sa mnogim kompanijama, firmama i fizičkim licima. Kao rezultat, naši klijenti nas sa zadovoljstvom kontaktiraju, traže savete za selidbe, transport ili prevoz i obnavljaju saradnju. Kao agencija za selidbe koja nastoji da na što profesionalniji i efikasniji način komunicira sa klijentima, razume njihove potrebe i pruži usluge bez obzira na posebnosti, najveća nagrada nam je kada nas klijenti ponovo kontaktiraju ili nas preporuče svojim komitentima.

Usluge
Selidbe
Transport Beograd
Besplatna procena
Prevoz Specijalnog Tereta
Pakovanje i Skladištenje
Odvoženje na deponiju
Montaža i Demontaža
Savetovanje
Reference
kontakt
Agencija za Selidbe Pik
Antifašističke borbe 17,
11070 Beograd, Srbija
Tel:   011 311 8403
Mob: 064 353 2092
PIB: 105133221
MB:  60776083