Selidba Stana

Ko se seli taj se (ne)veseli.

Čak je i nauka pokazala da je stres prilikom selidbe visoko pozicioniran na listi stresova koje čovek može da doživi. Bilo da se selite malo niže niz ulicu, na drugi kraj grada ili čak države, u novi dom ili poslovni prostor, mi ćemo biti tu da pomognemo da što lakše savladate stres tokom preseljenja. Prilagođavanje mušterijama i iznalaženje najboljeg rešenja za selidbu jedan je od naših prioriteta.
Cilj nam je da naše usluge maksimalno prilagodimo potrebama selidbe i premašimo sva Vaša očekivanja.

selidba-stana

 

Nije neobično da se osećate uzbuđeno kada se selite. U skladu sa tim, Agencija za selidbe Pik i njen tim iskusnih profesionalaca će Vam sa zadovoljstvom pomoći da što lakše prebrodite selidbu. Raspolažemo tehnologijom, opremom i znanjem neophodnim za pružanje usluge transporta, prevoza i selidbe. Sve što treba da uradite je da nas pozovete, zakažete besplatnu procenu kod našeg agenta i ostalo prepustite nama. Nakon što nam precizno objasnite koji tip usluge Vam je potreban, kao i sve neophodne detalje koji bi nam koristili, kreiramo plan po kojem ćemo uslugu pružiti na najbolje mogući način.

 

Selidba stana

Pružamo usluge selidbe stana, kuće, poslovnog prostora i magacina – od veoma malih do veoma velikih objekata. Bilo da Vam je potrebna usluga premeštanja pokućstva u drugu prostoriju, stan, ili pak grad, naša agencija je tu da Vam pruži:

  • Profesionalno i utrenirano osoblje
  • Vozila namenski opremljena za selidbe obložena itisonima, ćebadima i kartonima za zaštitu stvari ili robe
  • Prijatno i ljubazno osoblje
  • Poštovanje pravila unutar stambenih zajednica
  • Mogućnost zaustavljanja vozila na putu radi dotovara ili delimičnog istovara

Koliki god da je stan koji želite da preselite, i koliko god dodatnih usluga da ide uz selidbu poput demontaže nameštaja ili uređaja, pakovanje pokućstva ili slično, naš tim radnika će pružiti maksimalno profesionalnu uslugu.

Kada birate agenciju za selidbe, pouzdanost i kvalitet bi trebalo da su budu na prvom mestu. Ne samo da Vam to obezbeđuje sigurnost imovine i psihički mir, nego i lakoću saradnje bez stresa i komplikacija.

Usluge
Selidbe
Transport Beograd
Besplatna procena
Prevoz Specijalnog Tereta
Pakovanje i Skladištenje
Odvoženje na deponiju
Montaža i Demontaža
Savetovanje
Reference
kontakt
Agencija za Selidbe Pik
Antifašističke borbe 17,
11070 Beograd, Srbija
Tel:   011 311 8403
Mob: 064 353 2092
PIB: 105133221
MB:  60776083