Selidbe i Transport Beograd

Selidbe u Beogradu

Od kada je osnovana pa sve do danas, Agencija Pik nastoji da pruži najkvalitetniju uslugu selidbe u Beogradu. Zahvaljući iskustvu koje gradimo još od 2005. godine, uspešno poslujemo na celoj teritoriji Beograda, uključujući sve beogradske opštine, gradska i prigradska naselja.

Beograd je mesto koje se neprestano razvija i širi. Mnogi naši susedi iz drugih gradova dolaze u Beograd kako bi započeli novi život, pokrenuli privatan posao, upisali studije, ili se jednostavno provodili i uživali u blagodetima koje ovaj grad pruža.

Kao takav, Beograd je stecište ljudi različitih interesovanja, potreba, pa čak i kultura. Kao agencija koja pruža usluge selidbe u Beogradu, naša obaveza je da ugostimo i uslužimo sve one koji planiraju da provedu vreme u njemu, bilo da je to na duži ili kraći vremenski period. S toga smo na usluzi 24h dnevno / 7 dana u nedelji, kako bismo svima omogućili da se presele onda kada je njima potrebno. Sve što treba da uradite je da nas pozovete na neki od ponuđenih brojeva telefona, ili kontaktirate putem imejla, i mi ćemo se potruditi da Vam maksimalno izađemo u sustret, kako što se tiče termina tako i cene usluge koju tražite.

Selidbe Transport Beograd

Ono po čemu se Agencija za selidbe Pik izdvaja od ostalih jeste razumevanje i prilagođavanje prema potrebama svojih klijenata. Bilo da uslugu selidbe u Beogradu pružamo velikim korporacijama, manjim preduzećima ili fizičkim licima, nastojima da se organizujemo prema uslovima koje postavljaju mušterije. Tako će se selidbe, transport ili prevoz robe za cvećaru, pekaru ili stolarsku radionicu razlikovati, s obzirom na to da svaka od ovih radnji posluje sa drugačijom vrstom robe, materijala, alata ili usluge.

Po istom modelu, selidbe u Beogradu će se razlikovati ukoliko je pružamo studentima, radnim licima ili na primer kolekcionarima. Svaka mušterija sadrži ili radi sa različitom vrstom pokućstva, stvari ili opreme, te će i sama usluga selidbe biti prilagođena tome.

Pored navedenog, selidbe u Beogradu se razlikuju i po tome o kojoj lokaciji se radi. Bilo da je u pitanju zgrada sa 20 spratova, trošna kuća ili moderni poslovni objekat, možete da budete sigurni da će naši iskusni radnici uspešno završiti posao. Raspolažemo i sa specijalnom opremom za selidbe, poput raznih pomagala, dizalica, pa čak i krana koje koristimo kad je to neophodno.

Iskustvo nam je pokazalo da maksimalno prilagođavanje mušterijama daje najbolje rezultate kako za samu selidbu, tako i za dobre i kvalitetne odnose koje održavamo sa svima koje smo imali čast da uslužimo.

Transport u Beogradu

Gotovo sve opštine, naselja i krajevi u Beogradu su specifični po svojoj okolini, terenu i izgledu. Imajući to u vidu, transport u Beogradu zahteva posebnu pripremu i organizaciju. Prilagođavanje terenu je od velikog značaja, posebno kada je u pitanju transport teških materijala ili alata, odnosno lako lomljive robe ili krhkih predmeta.

Sva naša vozila su shodno tome opremljena posebnim zaštitnim materijalima kako bi Vaše stvari ili roba bili potpuno zaštićeni i sačuvani od eventualnih oštećenja prilikom transporta.

Ukoliko želite da saznate više o vozilima koje koristimo za transport, prevoz i selidbe u Beogradu, molimo Vas da pogledate kategoriju Vozni Park.

Usluge
Selidbe
Transport Beograd
Besplatna procena
Prevoz Specijalnog Tereta
Pakovanje i Skladištenje
Odvoženje na deponiju
Montaža i Demontaža
Savetovanje
Reference
kontakt
Agencija za Selidbe Pik
Antifašističke borbe 17,
11070 Beograd, Srbija
Tel:   011 311 8403
Mob: 064 353 2092
PIB: 105133221
MB:  60776083