Selidbe

Selidba stana


selidba-stana
Ako planirate da se selite u novi stan i niste sigurni da li ćete sve pripremiti i organizovati kako treba, pozovite nas i zatražite stručni savet. Naš tim specijalizovan za selidbe pomoći će Vam da pronađete najbolje rešenje. Po potrebi dolazimo i lično i vršimo procenu terena, zgrade, sprata i rasporeda objekta iz kojeg se selite i istovetnu procenu nove lokacije, kako bismo utvrdili detaljan plan selidbe stana.

Opširnije na > Selidba stana

 

Selidba kuće


selidba-kuće

 

Preseliti sve stvari iz kuće je proces koji zahteva dosta truda, strpljenja i pažljivosti. Na svu sreću, uz dobro organizovan i stručan tim radnika preseljenje i nije tako težak zadatak. Sve što treba da uradite je da takav posao poverite profesionalcima. Nastojimo da na najbolji način pronađemo bezbedan i pouzdan put do Vaše nove kuće, i preselimo celokupno pokućstvo koje imate brinući o njima kao da je naše.

 

Selidba firme


selidba-firme
U potrazi za boljim uslovima, poslovnom okruženju i ambijentu, mnoge firme se sele na lokacije koje im pružaju bolje poslovanje. Takav poduhvat može da oduzme dosta vremena i novca, a neretko dolazi i do nezgoda. Da biste izbegli brigu o preseljenju, najbolje je da posao poverite ljudima koji se time ozbiljno bave. Pozovite nas i mi ćemo se pobrinuti da sva Vaše poslovna oprema i nameštaj budu bezbedno razmontirani, spakovani i prebačeni na novo radno mesto.

Opširnije na > Selidba firme

 

Selidba poslovnog prostora


selidba-poslovnog-prostora

 

Pored do sada navedenih, naše usluge uključuju i selidbe poslovnog prostora. Trudimo se da na najprofesionalniji način preselimo kako ličnu tako i privatnu imovinu. Kao rezultat takvog pristupa, uspešno sarađujemo sa mnogim klijentima i preduzećima u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Sa zadovoljstvom sklapamo nove poslove i gradimo poverenje kod mušterija koji nam se uvek vraćaju.

 

Selidba magacina


selidba-magacina

 

Ukoliko ste rešili da preselite stvari, robu ili alat iz magacina, skladištenog prostora, garaže ili slično, tu smo da pomognemo. Naši radnici imaju iskustva u ophođenu i prenošenju teških instrumenata poput klavira, kabastih stvari poput alata, kao i namenskih mašina, uređaja i slično poput sefova, stega, polica, i tako dalje.

Usluge
Selidbe
Transport Beograd
Besplatna procena
Prevoz Specijalnog Tereta
Pakovanje i Skladištenje
Odvoženje na deponiju
Montaža i Demontaža
Savetovanje
Reference
kontakt
Agencija za Selidbe Pik
Antifašističke borbe 17,
11070 Beograd, Srbija
Tel:   011 311 8403
Mob: 064 353 2092
PIB: 105133221
MB:  60776083